Miljonärer i Laos


Nu har vi tagit ännu en buss men denna gång fick vi en minibuss som vi trodde skulle vara jätteskön men ack så fel vi hade.
Tretton personer fick det plats i den lilla superbilen, vi åker i bergen på vägar som man tror ska rasa bara för att ingen sköter om dom. Vi kunde inte sova då man flög upp i taket så fort man blundade och ac:n verkade inte fungera som den skulle. Som pricken över iet så spyr en en liten kille som sitter längst fram i bilen. Efter ca 7 timmar i ännu en fruktansvärt jobbig tur så kom vi fram till Vang Vieng var vi nu har slagit oss till ro i ett guesthouse som ligger precis vid floden med stora berg som utsikt
Igår var vi inne på en restaurang och kollade Sverige Holland matchen bara för att se dom fina målen och efter vi beställt in varsin öl kommer gubben som jobbar där och ger oss menyn.Weed, Mushrooms, Mariujana, Hasch, du kunde beställa in precis vad som helst men duktiga som vi är så tackade vi nej.
Alla i staden är väldigt trevliga och det finns gott om turister vilket är lite roligt efter att spenderat den senaste veckan med endast locals.
Staden har resturanger och barer i massor. så det är bara att vraka och välja beroende vad man föredrar
Nu har vi tagit ännu en buss men denna gång fick vi en minibuss som vi trodde skulle vara jätteskön men ack så fel vi hade. Tretton personer fick det plats i den lilla superbilen, vi åker i bergen på vägar som man tror ska rasa bara för att ingen sköter om dom. Vi kunde inte sova då man flög upp i taket så fort man blundade och ac:n verkade inte fungera som den skulle. Som pricken över iet så spyr en en liten kille som sitter längst fram i bilen. Efter ca 7 timmar i ännu en fruktansvärt jobbig tur så kom vi fram till Vang Vieng var vi nu har slagit oss till ro i ett guesthouse som ligger precis vid floden med stora berg som utsikt.



Igår var vi inne på en restaurang och kollade Sverige Holland matchen bara för att se dom fina målen och efter vi beställt in varsin öl kommer gubben som jobbar där och ger oss menyn som innehöll Weed, Mushrooms, Marijuana, Opium, du kunde beställa in precis vad som helst men duktiga som vi är så tackade vi nej.
Alla i staden är väldigt trevliga och det finns gott om turister vilket är lite roligt efter att spenderat den senaste veckan med endast locals. Staden har resturanger och barer i massor så det är bara att vraka och välja beroende vad man föredrar.

Adam & Mesch har varit ute på "tubing" vilket innebär att man åker i en gummiring längs floden. På vägen finns det barer som erbjuder både dricka och roliga saker att göra.

Här kommer en liten bildbomb eftersom vi varit så dåliga med uppdateringen.

Varje sedel är värd 50 000 Kip


Lite mer utsikt från vårt gusehouse


Ett hopp


Ett hopp


Lite utsikt från tubingen


Båttävling i Luang Prabang


Liten grabb


En vilsen själ i Luang Prabang

När vi skänkte gåvor till munkarna i Luang Prabang

Kommentarer
Postat av: Ludwig

Då är ju en stora frågan, hur många Sek är 50.000 Kip värda? :D

2011-10-13 @ 16:13:45
Postat av: liselotte j bate

Mera bilder! Jag blir så berörd och glad för er skull över avd ni får se och uppleva. Försök stanna upp då och då och förstå att ni är mitt i det här så att ni inte hela tiden har blicken riktad mot nästa äventyr. Då blir minnena starkare och mer levande.

God bless!

2011-10-13 @ 20:12:20
Postat av: Kristian Brodd

Blir så avundsjuk! Verkar som ni har det riktigt bra!

2011-10-15 @ 20:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0