White Tempel & massa buss

Vi tog bussen från Chiang Mai till Chiang Rai, övernattade där en dag för att sedan bege oss till White Tempel med lokalbussen för endast 20 baht. Templet var en upplevelse, det var helt kritvitt och detaljerna var otroligt fina. Det var även gratis att komma in och vi kunde lasta av dom stora väskorna vid ingången.









När vi kände oss klara skulle vi ta bussen tillbaka men när vi stått och väntat i en kvart så gav vi upp och tog en tuk-tuk för samma pris (20 baht).

När vi kom tillbaka bokade vi buss till Chiang Khong där vi tog båt över till Laos och sedan buss till Luang Prabang.



Efter en jättejobbig bussresa på ca 12 timmar på en minst sagt skakig väg med minimal sömn så tog vi 06.00 in på ett guesthouse i Luang Prabang för att sova några välbehövda timmar, nu sitter vi på ett riktigt härligt cafe/bakery som Lonely Planet boken tipsade om.

Solen skiner och inte ett moln på himlen kan skådas.
Luang Prabang är en stad med många cafeér och resturanger, folket här verkar vara mycket lugnare och mer sansade än thailändarna. Mera ta dagen som den kommer vilket kanske passar oss lite bättre än tex Bangkoks höga tempo. Vi ska hyra varsina cyklar och cykla runt och se vad staden har att erbjuda så hörs vi när vi hörs.

Kommentarer
Postat av: Pädda

Det vita templet var ju inte nådigt häftigt!



Fan vad jag garvade åt "Om oss"-fliken btw - Gj!

2011-10-10 @ 14:06:37
Postat av: Ludwig

Fy fan,riktigt feeett.



Men har ni åkt ut ur Thailand nu elr?

2011-10-10 @ 16:21:43
Postat av: Ludwig

EDIT: Ja, det stod ju nu såg jag :D Typ prick en vecka i Thailand alltså, nu får ni se till att det tar 6-7 v innan ni kommer tillbaka till thailand :D

2011-10-10 @ 16:23:51
Postat av: Camilla

Vad skönt att ni ägnar er åt lite lugnare aktiviteter nu! Glöm inte cykelhjälmar;)/Camilla Luddesmamma

2011-10-10 @ 16:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0